+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Geter Grader Classifier kekandelan jembaré mesin ngurutake

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5XFJ
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
  • Fitur:Jalur sieve dawa, area sieving gedhe, lan tingkat sieving dhuwur.
  • Fungsi:Kanggo misahake wiji, kacang buncis, gandum kanthi ukuran sing beda-beda, lan copot setengah.

Whatsapp

Detail Produk

Informasi liyane

Loading: kasus kayu
Produktivitas: 5-10t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Geter Grader iki nduweni papat lapisan, yaiku kanggo misahake gandum, wiji lan kacang buncis kanthi ukuran sing beda-beda lan mbusak setengah partikel utawa pecah.

Mung ngganti sieves cocok, miturut ukuran materi beda.

1 Mungbeans

1 Kacang ijo

2 mungbean

2 mungbe

2 mungbean

3 wiji

Spesifikasi

Model

Ukuran saringan (mm)

daya

(kw)

Kapasitas

(kg/jam)

Bobot

(kg)

Ukuran sakabèhé

L × W × H (mm)

5XFJ-5D

1000x2000

0.74

5000

1500

3100x1800x1600

5XFJ-7.5D

1250x2400

1.1

7500

1600

3500x2100x1800

5XFJ-10D

1500x2400

1.5

10000

1800

3500x2200x1800

5XFJ-7.5CCD

1200x3600

1.5

7500

2000

4700x2100x1800

Prinsip kerja

Prinsip grader Geter yaiku kanggo ngangkat materi liwat peralatan ngangkat sing ndhukung, lan banjur ngliwati tong gandum akeh kanggo nyebarake materi kanthi merata ing permukaan sieve.Liwat bolong tliti saka spesifikasi sing beda-beda, materi kasebut dipérang dadi partikel gedhe, partikel medium, lan partikel cilik, lan partikel setengah utawa pecah ing materi diurutake liwat sieve bolongan dawa.

Fitur lan Kaluwihan

1. Jaringan punching presisi, pemisahan ukuran partikel sing efektif
2.Setengah biji-bijian bisa dicopot kanthi efektif kanthi transformasi long-hole lan round-hole.
3.Processing wijen, bisa kerjo bareng karo bolongan dawa lan bolongan babak, mbusak loro kaping gedhe lan siji impurities cilik lan mbusak scraps.
4.Processing kacang buncis bisa dibagi materi menyang partikel gedhe, partikel cilik, lan partikel medium lan mbusak setengah partikel.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki