+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Mesin Pangolah Sampurna

  • Magnetic Separator Magnetic soil block sorter clods remover

    Separator Magnetik Magnetik lemah block sorter clods remover

    • Nomer Model:5CXMS
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fitur:Roller magnet sing kuwat
    • Aplikasi:Kacang buncis, wijen, gandum, wiji, lsp.
    • Fungsi:Kanggo mbusak clods, blok lemah saka gandum, wiji, kacang buncis.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Gravity Separator Specific gravity selection machine density selection

    Gravity Separator Spesifik gravitasi pilihan Kapadhetan mesin

    • Nomer Model:5XZ
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo mbusak moth-dipangan, mildew, biji-bijian ala, biji-bijian sing durung diwasa.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, pilihan kapindho kanggo njamin kemurnian
    • Aplikasi:Kacang tanah, kacang, kacang, wijen, gandum, wiji, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Destoner Blow type Grain Seed Beans stone remover

    Destoner Blow type Penghilang watu Biji Biji Kacang

    • Nomer Model:QSC
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo mbusak watu.
    • Aplikasi:Kacang buncis, wijen, gandum, wiji, lsp.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, volume udara sing cukup kanggo njamin efek mbusak watu
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Suck type Destoner Seed Grain Beans stone remover

    Nyedhot jinis Destoner Wiji Biji Kacang buncis penghapus watu

    • Nomer Model:QSX
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo mbusak watu.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, volume udara sing cukup kanggo njamin efek mbusak watu
    • Aplikasi:Paddy, gandum, karbon aktif, wijen, gandum, wiji, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Fine Seed Cleaner Fine Cleaner

    Pembersih Wiji Sampurna

    • Nomer Model:5X
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo mbusak bledug, najis cahya, najis cilik lan gedhe.
    • Fitur:Dalan ayak dawa, area ayak gedhe, lan tingkat ayak dhuwur.B
    • Aplikasi:Wijen, wiji kembang srengenge, Paddy, gandum, gandum, wiji, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Vibration Grader Classifier thickness width sorting machine

    Geter Grader Classifier kekandelan jembaré mesin ngurutake

    • Nomer Model:5XFJ
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
    • Fitur:Jalur sieve dawa, area sieving gedhe, lan tingkat sieving dhuwur.
    • Fungsi:Kanggo misahake wiji, kacang buncis, gandum kanthi ukuran sing beda-beda, lan copot setengah.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Indented Cylinder Length Sorting Machine

    Indented Cylinder Length Ngurutake Machine

    • Nomer Model:5XW
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
    • Fungsi:Kanggo mbusak kualitas dawa lan cendhak lan impurities cendhak ing materi.
    • Fitur:Kemurnian dhuwur, bisa mbusak impurities dawa utawa impurities cendhak, utawa loro-lorone
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Continuous Seed Coating Machine Seed Treater

    Tansah Wiji Coating Machine Wiji Treater

    • Nomer Model:5XB
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Macem-macem wiji.
    • Fitur:Beda model, beda kapasitas.
    • Fungsi:Kanggo jas wiji, Nggawe lumahing kanggo obat kanggo nyegah serangga.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Batch Seed Coating Machine Seed Treater

    Batch Wiji Coating Machine Wiji Treater

    • Nomer Model:5BY
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Macem-macem wiji.
    • Fitur:Beda model, beda kapasitas.
    • Fungsi:Kanggo jas wiji, Nggawe lumahing kanggo obat kanggo nyegah serangga.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Beans Sesame Seed Grain Color Sorter Sorting by different color

    Kacang buncis Wiji Wijen Warna Sorter Sortir miturut werna sing beda

    • Nomer Model:HDAPM
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
    • Fitur:Resolusi dhuwur;Komponen elektronik berkualitas tinggi.
    • Fungsi:Kanggo mbusak wijen ala, impurity liyane ora di resiki dening mesin ngarep, mbusak wijen werna beda.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Beans Polishing Machine Beans polisher

    Mesin Poles Kacang Kacang Poles

    • Nomer Model:5XPG-5
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo polesan kacang buncis, jagung lsp.
    • Aplikasi:Kacang, kacang, jagung lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki