+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Kategori Produk Utama

Babagan awake dhewe

  • seed cleaner1 (4)

Hebei Haide AuPu Machinery Engineering Co., Ltd duwe luwih saka 10 taun riset lan pangembangan, produksi lan pengalaman dodolan ing Mesin Pengolahan Pertanian.
Saiki kita konsentrasi ing integrasi mesin tetanèn, Wiji lan Grain Cleaning peralatan, shelling lan threshing peralatan, peralatan pangatusan, lan elevator, lan setya kanggo inovasi teknologi produk lan dandan industri.
Hebei Haide AuPu Machinery Engineering Co., Ltd ngupayakake nyuda kesulitan operasi peralatan, njamin stabilitas peralatan, lan ngrancang produk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
Produk kami kayata lini pembersih wijen, pabrik pembersih kacang, pabrik pangolahan biji kopi, kulit kacang lan lini produksi pembersih, gandum, padi, chia jagung, pembersih wiji, mesin penggilingan lan pembersih wiji kembang matahari, pabrik penggilingan lan pembersih beras, gandum lan pabrik penggilingan lan pembersih glepung jagung lsp.

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki