+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Mesin Packing

  • Packing Machine Packing scale automatic scale

    Mesin Pengemasan Timbangan otomatis

    • Nomer Model:DSC
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
    • Fungsi:Kanggo ngemas wiji, gandum, kacang.
    • Fitur:Opsional mesin sealing panas lan mesin jahit.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Tons Packing Machine Packing scale automatic scale

    Ton Packing Machine Packing skala otomatis

    • Nomer Model:DCS
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fitur:Mesin Packing Ton.
    • Fungsi:Kanggo ngemas gandum lan feed.
    • Aplikasi:Pangan, gandum, pakan, gula, kimia lan industri liyane
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki