+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Kabeh Tanduran & Garis

  • Sesame Cleaning Plant Sesame Processing Line

    Sesame Cleaning Plant Sesame Processing Line

    • Nomer Model:HDAPM
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wijen lan kacang buncis
    • Fitur:Pabrik wutuh, kanthi kabeh mesin lan sistem pengumpul bledug.
    • Fungsi:Kanggo mbusak bledug, cahya lan najis gedhe saka wijen, lan mbusak watu, wijen ala, wijen warna sing beda lan bungkus.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Beans Pulses Cleaning Plant Processing Line

    Kacang Pulsa Cleaning Pabrik Line Processing

    • Nomer Model:HDAPM
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wijen lan kacang buncis
    • Fitur:Pabrik wutuh, kanthi kabeh mesin lan sistem pengumpul bledug.
    • Fungsi:Kanggo mbusak bledug, cahya lan najis gedhe saka wijen, lan mbusak watu, wijen ala, wijen warna sing beda lan bungkus.
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki