+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Hubungi Kita

HEBEI HAIDE AUPU MACHINERY ENGINEERING CO., LTD

alamat

No.1 Changjiang Road High And New Technology Zone Shijiazhuang Hebei

Telpon

+86 15032618657
+86 311-85256740

Whatsapp

+86 15032618657


Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki