+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Sorter Warna Optik

  • Beans Sesame Seed Grain Color Sorter Sorting by different color

    Kacang buncis Wiji Wijen Warna Sorter Sortir miturut werna sing beda

    • Nomer Model:HDAPM
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
    • Fitur:Resolusi dhuwur;Komponen elektronik berkualitas tinggi.
    • Fungsi:Kanggo mbusak wijen ala, impurity liyane ora di resiki dening mesin ngarep, mbusak wijen werna beda.
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki