+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Mesin Sesame

  • Sesame Double Air Seed Cleaner

    Sesame Double Air Wiji Cleaner

    • Nomer Model:5XFS-7.5FD
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity
    • Fitur:Layar Udara Ganda, Multifungsi, Reresik Kaping pindho, Layar Panjang
    • Aplikasi:Wijen, Chia, Kacang / Pulsa, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Sesame Air Screen Cleaner with gravity table

    Sesame Air Screen Cleaner kanthi meja gravitasi

    • Nomer Model:5XFZ-25SD
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fitur: Compounded, Multifungsi, kanthi tabel Gravitasi
    • Fungsi: Reresik Wiji lan Gandum, Mbusak Najis, Mbusak wiji sing ala
    • Aplikasi: Wijen, Gandum, Padi, Jagung, Kacang / Pulsa, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Sesame Destoner Sesame stone remover

    Sesame Destoner Penghilang watu wijen

    • Nomer Model:QSC
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo mbusak watu.
    • Aplikasi:Kacang buncis, wijen, gandum, wiji, lsp.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, volume udara sing cukup kanggo njamin efek mbusak watu
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Sesame Gravity Separator Sesame density selection

    Sesame Gravity Separator Pilihan kepadatan wijen

    • Nomer Model:5XZ
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Kacang buncis, wijen, gandum, wiji, lsp.
    • Fungsi:Kanggo mbusak moth-dipangan, mildew, biji-bijian ala, biji-bijian sing durung diwasa.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, pilihan kapindho kanggo njamin kemurnian
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Sesame Vibration Grader Vibration screen cleaner

    Sesame Vibration Grader Pembersih layar geter

    • Nomer Model:5XFJ
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp
    • Fungsi:Kanggo mbusak impurity gedhe lan cilik, mbusak wijen ala cilik.
    • Fitur:Jalur sieve dawa, area sieving gedhe, lan tingkat sieving dhuwur.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Sesame Color Sorter Sorting by different color

    Sesame Color Sorter Sorting miturut werna sing beda

    • Nomer Model:HDAPM
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
    • Fitur:Resolusi dhuwur;Komponen elektronik berkualitas tinggi.
    • Fungsi:Kanggo mbusak wijen ala, impurity liyane ora di resiki dening mesin ngarep, mbusak wijen werna beda.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Sesame Cleaning Plant Sesame Processing Line

    Sesame Cleaning Plant Sesame Processing Line

    • Nomer Model:HDAPM
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wijen lan kacang buncis
    • Fitur:Pabrik wutuh, kanthi kabeh mesin lan sistem pengumpul bledug.
    • Fungsi:Kanggo mbusak bledug, cahya lan najis gedhe saka wijen, lan mbusak watu, wijen ala, wijen warna sing beda lan bungkus.
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki