+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Reresik & Sorting

  • Double Air Screen Seed Cleaner

    Double Air Screen Wiji Cleaner

    • Nomer Model:5XFS-7.5FD
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity
    • Aplikasi:Wijen, Chia, Kacang / Pulsa, wiji kembang srengenge, lsp.
    • Fitur:Layar Udara Ganda, Multifungsi, Reresik Kaping pindho, Layar Panjang
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Air Screen Cleaner with gravity table

    Air Screen Cleaner karo meja gravitasi

    • Nomer Model:5XFZ-25SD
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fitur:Compounded, Multifungsi, karo tabel Gravitasi
    • Aplikasi:Wijen, Gandum, Padi, Jagung, Kacang-kacangan, Wiji Kembang Srengenge, lsp.
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala

     

    Hubungi saiki Whatsapp
  • Air Screen Cleaner Seed Cleaner

    Pembersih Wiji Pembersih Layar Udara

    • Nomer Model:5XFS 3-10
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fitur:Kanthi layar udara, siklon, grader;Cleaning & Grading
    • Aplikasi:Wijen, Gandum, Padi, Jagung, Kacang-kacangan, Wiji Kembang Srengenge, lsp.
    • Fungsi: Reresik Wiji lan Gandum, Mbusak Najis, Pisah bahan kanthi ukuran sing beda
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Compounded Double Gravity Table Cleaning Machine large output

    Compounded Double Gravitasi Tabel Cleaning Machine output gedhe

    • Nomer Model:5XFZAPM-40ZA
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala
    • Fitur:Siklon kaping pindho, tabel gravitasi kaping pindho
    • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Compounded Double Screen Cleaning Machine with gravity table large output

    Compounded Double Screen Cleaning Machine karo meja gravitasi output gedhe

    • Nomer Model:5XFZAPM-4S
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala
    • Fitur:Siklon pindho, kothak layar pindho, siji meja gravitasi gedhe
    • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Cylinder Pre cleaning Machine Drum Cleaner Big capacity

    Silinder Pre cleaning Machine Drum Cleaner Kapasitas gedhe

    • Nomer Model:TFSYT
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Reresik wiji lan gandum, mbusak najis,
    • Fitur:Kanthi siklon, silinder pindho, kapasitas gedhe
    • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Precleaning Machine with air screen cyclone

    Mesin Precleaning kanthi siklon layar udara

    • Nomer Model:5XF
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fitur:Kanthi Elevator, Siklon, Layar Udara
    • Fungsi: Reresik Wiji lan Gandum, Mbusak impurity cahya, bledug
    • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki