+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Kabeh Produk

  • Double Air Screen Seed Cleaner

    Double Air Screen Wiji Cleaner

    • Nomer Model:5XFS-7.5FD
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity
    • Aplikasi:Wijen, Chia, Kacang / Pulsa, wiji kembang srengenge, lsp.
    • Fitur:Layar Udara Ganda, Multifungsi, Reresik Kaping pindho, Layar Panjang
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Air Screen Cleaner with gravity table

    Air Screen Cleaner karo meja gravitasi

    • Nomer Model:5XFZ-25SD
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fitur:Compounded, Multifungsi, karo tabel Gravitasi
    • Aplikasi:Wijen, Gandum, Padi, Jagung, Kacang-kacangan, Wiji Kembang Srengenge, lsp.
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala

     

    Hubungi saiki Whatsapp
  • Air Screen Cleaner Seed Cleaner

    Pembersih Wiji Pembersih Layar Udara

    • Nomer Model:5XFS 3-10
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fitur:Kanthi layar udara, siklon, grader;Cleaning & Grading
    • Aplikasi:Wijen, Gandum, Padi, Jagung, Kacang-kacangan, Wiji Kembang Srengenge, lsp.
    • Fungsi: Reresik Wiji lan Gandum, Mbusak Najis, Pisah bahan kanthi ukuran sing beda
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Compounded Double Gravity Table Cleaning Machine large output

    Compounded Double Gravitasi Tabel Cleaning Machine output gedhe

    • Nomer Model:5XFZAPM-40ZA
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala
    • Fitur:Siklon kaping pindho, tabel gravitasi kaping pindho
    • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Compounded Double Screen Cleaning Machine with gravity table large output

    Compounded Double Screen Cleaning Machine karo meja gravitasi output gedhe

    • Nomer Model:5XFZAPM-4S
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala
    • Fitur:Siklon pindho, kothak layar pindho, siji meja gravitasi gedhe
    • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Cylinder Pre cleaning Machine Drum Cleaner Big capacity

    Silinder Pre cleaning Machine Drum Cleaner Kapasitas gedhe

    • Nomer Model:TFSYT
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Reresik wiji lan gandum, mbusak najis,
    • Fitur:Kanthi siklon, silinder pindho, kapasitas gedhe
    • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Precleaning Machine with air screen cyclone

    Mesin Precleaning kanthi siklon layar udara

    • Nomer Model:5XF
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fitur:Kanthi Elevator, Siklon, Layar Udara
    • Fungsi: Reresik Wiji lan Gandum, Mbusak impurity cahya, bledug
    • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Magnetic Separator Magnetic soil block sorter clods remover

    Separator Magnetik Magnetik lemah block sorter clods remover

    • Nomer Model:5CXMS
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fitur:Roller magnet sing kuwat
    • Aplikasi:Kacang buncis, wijen, gandum, wiji, lsp.
    • Fungsi:Kanggo mbusak clods, blok lemah saka gandum, wiji, kacang buncis.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Gravity Separator Specific gravity selection machine density selection

    Gravity Separator Spesifik gravitasi pilihan Kapadhetan mesin

    • Nomer Model:5XZ
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Kanggo mbusak moth-dipangan, mildew, biji-bijian ala, biji-bijian sing durung diwasa.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, pilihan kapindho kanggo njamin kemurnian
    • Aplikasi:Kacang tanah, kacang, kacang, wijen, gandum, wiji, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Destoner Blow type Grain Seed Beans stone remover

    Destoner Blow type Penghilang watu Biji Biji Kacang

    • Nomer Model:QSC
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Kanggo mbusak watu.
    • Aplikasi:Kacang buncis, wijen, gandum, wiji, lsp.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, volume udara sing cukup kanggo njamin efek mbusak watu
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Suck type Destoner Seed Grain Beans stone remover

    Nyedhot jinis Destoner Wiji Biji Kacang buncis penghapus watu

    • Nomer Model:QSX
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Kanggo mbusak watu.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, volume udara sing cukup kanggo njamin efek mbusak watu
    • Aplikasi:Paddy, gandum, karbon aktif, wijen, gandum, wiji, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Fine Seed Cleaner Fine Cleaner

    Pembersih Wiji Sampurna

    • Nomer Model:5X
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Kanggo mbusak bledug, najis cahya, najis cilik lan gedhe.
    • Fitur:Dalan ayak dawa, area ayak gedhe, lan tingkat ayak dhuwur.B
    • Aplikasi:Wijen, wiji kembang srengenge, Paddy, gandum, gandum, wiji, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki