+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Pembersih Wiji Sampurna

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5X
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Fungsi:Kanggo mbusak bledug, najis cahya, najis cilik lan gedhe.
  • Fitur:Dalan ayak dawa, area ayak gedhe, lan tingkat ayak dhuwur.B
  • Aplikasi:Wijen, wiji kembang srengenge, Paddy, gandum, gandum, wiji, lsp.

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: 2 set ing 1x40HQ
Produktivitas: 5-12t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Pembersih wiji Fine 5X bisa digunakake kanggo reresik sadurunge lan reresik intensif. Fungsi reresik lan grading sing apik ditindakake kanthi konfigurasi layar variabel, sistem nyedhot sadurunge lan sawise, lan blower angkat udara ing sisih ngisor.Konstruksi baja sing ditutup, bolted lan dicet njamin umur layanan sing dawa lan operasi sing aman.Kanggo mbusak impurities gedhe, cahya, cilik, bledug lan bagéan saka wiji rusak.
Efek reresik sing apik ditindakake kanthi ukuran layar sing cukup, layar ngresiki diri sing apik, sistem nyedhot sadurunge lan sawise, lan blower angkat udara ing sisih ngisor.Konstruksi baja sing ditutup, bolted lan dicet njamin umur layanan sing dawa lan operasi sing aman.

 Raw material
Finished products
sticks and large impurity
 dust leaf
Raw material
Finished Products
dust leaf
Large impurity

Spesifikasi

Model

5X-10

5X-5

Kapasitas Rated

10 t/jam

5 t/jam

Ukuran Umum (L × W × H)

3790 × 1940 × 4060 mm

3200 × 1920 × 3600 mm

Total Bobot

3600 kg

3250 kg

Total Aliran Udara

12520 m3

8200 m3

daya

Blower Udara Top (Opsional)

4-79N0-5A, 11kw

4-72N0-4.5A, 7.5 kW

Daya total mesin utama

6,7 kW

6,7 kW

Layar

Tipe Layar

Layar Tusuk

Layar Tusuk

Ukuran Layar (L × W)

800 × 1250 mm

800 × 1250 mm

Frekuensi

300(80~400) /min

300(80~400) /min

Amplitudo

30 mm

30 mm

Lapisan lan Nomer

5 lapisan, 15 potongan

4 lapisan, 7 potong

Fitur lan Kaluwihan

1.Layar multi-lapisan dilengkapi ing arah ngelawan kanggo kinerja reresik impurity apik.
2. Ndhuwur lan ngisor geladhak layar mbosenke imbang ing arah ngelawan kanggo nambah mlaku mesin stabil.
3. Layar gampang diijolake fleksibel kanggo syarat Processing beda.
4. Sistem blower tekanan positif-negatif dilengkapi ing sisih ndhuwur lan ngisor, kaping pindho mbusak impurities cahya lan wiji sing ora lengkap.
5. Bingkai layar, nampan bal utama lan bagean feeder digawe saka kayu berkualitas tinggi, sealing apik lan kinerja panyerepan getaran kanthi gangguan sing kurang.
6. Wide luwes sawetara nyadari nggoleki proses reresik gampang.
7. pigura baja integral tray werni karet kanggo reresik layar gampang lan owah-owahan materi Processing.
8. Pengawal safety dilengkapi kanggo saben bagean obah kanggo mesthekake operasi aman.
Struktur awak layar kothak kanthi efisien nyuda isi bledug ing bengkel.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki