+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Indented Cylinder Length Ngurutake Machine

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5XW
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
  • Fungsi:Kanggo mbusak kualitas dawa lan cendhak lan impurities cendhak ing materi.
  • Fitur:Kemurnian dhuwur, bisa mbusak impurities dawa utawa impurities cendhak, utawa loro-lorone

Whatsapp

Detail Produk

Informasi liyane

Loading: kasus kayu
Produktivitas: 2-10 t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

5XW Wiji Indented Cylinder digunakake kanggo ngurutake lan misahake granular lan free mili produk kayata gandum, paddy, barley, jagung, wiji apik, lan teken saka kembang srengenge utawa bit gula, partikel plastik etc.

Spesifikasi

Ana piranti sing digunakake ing paralel lan piranti sing digunakake ing seri.Output saka 2 ton nganti 10 ton saben jam.

Prinsip Kerja

Mesin silinder indented dilengkapi siji silinder indented kanggo misahake gandum cendhak lan siji kanggo misahake gandum dawa (kanggo mode seri).Ing saben silinder ana trough karo conveyor auger.Saben silinder mimpin dening motor pindah.

Bagean kerja saka silinder indentasi yaiku silinder puteran sing tutupe diwenehake karo kanthong berbentuk bunder sing ditarik jero (sel indented) kanggo pamisahan dawa sing paling tepat.

Biji-bijian sing ukurane luwih cilik tinimbang kanthong bakal tetep ing kanthong indented, lan bakal diangkat kanthi rotasi silinder, sawise jarak tartamtu (bisa diatur) tiba metu saka kanthong ing gravitasi menyang trough, banjur dibuwang menyang outlet produk kanthi auger. conveyor.Kotoran sing luwih dawa tinimbang diameter indent bakal tetep ana ing permukaan silinder lan geser metu menyang stopkontak silinder.(Padha kanggo gandum dawa lan najis cendhak)

Fitur lan Kaluwihan

1. Processing alus saka produk
2.Standar dhuwur saka pamisahan kualitas dening sel kanthong asimetris
3.Silinder sel Segmented ndadekake prasaja lan cepet ngganti casings silinder
4. Gampang lan luwes trough positioning
5.Bebas geter lan operasi lancar
6. omah bolt digawe saka baja sheet dicet
7. Unit drive individu kanggo saben motor pindah silinder indented
8. Indented silinder rampung dijamin kanggo safety operator
9. Sambungan aspirasi kanggo reresik bledug luwih
10. swara lirih


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki