+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Compounded Double Gravitasi Tabel Cleaning Machine output gedhe

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5XFZAPM-40ZA
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala
  • Fitur:Siklon kaping pindho, tabel gravitasi kaping pindho
  • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: Kemasan film gelembung, akeh, 3 set ing siji 40HQ
Produktivitas: 20-30t / jam
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Pembersih Tabel Gravitasi Ganda Gabungan iki nggabungake ngangkat, winnowing, mbusak bledug perlindungan lingkungan, screening, lan pilihan gravitasi spesifik.Processing siji-wektu bisa mbusak bledug, impurities cahya, impurities gedhe, lan impurities cilik ing bahan mentahan, lan ing wektu sing padha mbusak wiji squash, tunas, mildew, lan ireng partikel Bad kayata wiji penyakit powdery lan biji-bijian durung diwasa njamin apik. kualitas produk rampung.

 Raw material
Finished products
sticks and large impurity
dust leaf
 bad seed
1 Raw material
Finished Products
dust leaf
arge impurity
Bad seed

Spesifikasi

Model

Tabel gravitasi

(mm)

Sieves

(mm)

daya

Kw

Kapasitas

ton/h

Bobot

Kg

Sakabèhé Ukuran

L × W × Hmm

5XFZ-40Z

1700x2000

730x1900

20.55

20-30

3600

4800x2580x3600

Prinsip kerja

Materi kasebut mlebu ing meja gravitasi spesifik meksa negatif pisanan liwat peralatan sing ngirim, lan impurities cahya kayata bledug lan chaff shells ing materi sing dibusak dening misahake online, lan impurities cahya sing kosong dibuwang liwat saluran online lan kolektor bledug spiral, lan diklumpukake dening piranti udara sing ditutup;èfèktif dibusak dening pilihan gravitasi tartamtu Impurities karo gravitasi tartamtu korek kayata kang dipercoyo lan pemblokiran batang ing materi.Banjur ketik meja gravitasi spesifik tekanan positif kaping pindho, lan nindakake pangolahan gravitasi spesifik kanthi nyetel volume udara lan posisi baffle, sing bisa ngilangi puing-puing, wiji, tunas, wiji sing dipangan moth, biji moldy lan impurities liyane. materi.

Kaluwihan

1. Multi-fungsi: Integrasi winnowing, screening, lan pilihan gravitasi spesifik kanggo ngirit papan, ngirit energi lan nyuda konsumsi;
2. Kemurnian dhuwur: tingkat pilihan saka impurities kayata bledug, chaff, lan kang dipercoyo ≥99%, lan tingkat pilihan saka impurities kayata ngrusak wiji lan mildew punika ≥98%;
3, Stabil lan dipercaya: desain unik, imbangan geter dhewe;bagean tombol nganggo Eropah diimpor modul shock-nyerep;
4, mbusak bledug lan pangayoman lingkungan;struktur kebak terlampir, dobel awak spiral bledug Penagih, kanggo mesthekake aman bledug lan lingkungan pangayoman;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki