+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Compounded Gravitasi Tabel Cleaning Machine output gedhe

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5XFZ-50S
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:Listrik 3 Phase
  • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala
  • Fitur:Siklon kaping pindho, Tabel gravitasi sing gedhe banget
  • Aplikasi:Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: Kemasan film gelembung, akeh, 3 set ing siji 40HQ
Produktivitas: 20-30t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Pembersih Senyawa iki kanthi meja gravitasi yaiku mbusak bledug, godhong, najis cahya ing layar udhara.

Lan mbusak impurity gedhe lan cilik dening Geter screening.Lan mbusak ndhuwur 90% wiji ala, kaya wiji blighted, wiji budding, wiji rusak (dening serangga), wiji bosok, wiji rusak, wiji mouldy, wiji non-viable, wiji karo wêdakakêna ireng lara dening meja gravitasi.A alur kedher disusun ing ngisor stopkontak saka layar kedher kanggo misahake bagean saka setengah kacang buncis.

Bahan mentahan
Produk rampung
teken lan najis gedhe
godhong bledug
wiji ala
1 Bahan baku
Produk Rampung
godhong bledug
impurity arge
Wiji ala

Spesifikasi

Model

Tabel gravitasi

(mm)

Sieves

(mm)

daya

Kw

Kapasitas

ton/h

Bobot

Kg

Ukuran Sakabèhé

L × W × Hmm

5XFZ-50S

2250x2000

1500x2000

36

20-30

4600

4270 x 3215 x 4290

STRUKTUR

Pembersih wiji iki kanthi tabel gravitasi kalebufpilihan angin ront lan mburi, sistem dusting siklon ganda,layar geter rong lapisan sing amba,meja gravitasi gedhe, Kabinet kontrol listrik, lan konverter frekuensi.

Kaluwihan

Kaluwihan:

1, Regulasi udara otomatis frekuensi variabel ngganti manual, gampang dioperasi.

2, Widen area screening (2m) lan nambah output.

3, Kaping pindho pamisahan online sadurunge lan sawise layar kedher, kanthi efek mbusak impurities cahya sing apik.

4, Tabel gravitasi spesifik Wide, output gedhe lan efek apik.

5, Pungkasan discharge dilengkapi hood, kanggo nyuda bledug.

6, Bagian transmisi dilengkapi jaring pelindung.Luwih aman.

7, Multi fungsi: pilihan udara, pilihan layar, pilihan gravitasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki