+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Separator Magnetik Magnetik lemah block sorter clods remover

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5CXMS
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Fitur:Roller magnet sing kuwat
  • Aplikasi:Kacang buncis, wijen, gandum, wiji, lsp.
  • Fungsi:Kanggo mbusak clods, blok lemah saka gandum, wiji, kacang buncis.

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: kothak kayu
Produktivitas: 1-10t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Separator Magnetik kanggo misahake blok lemah lan gumpalan saka kacang buncis utawa bahan liyane.
Sabuk bisa digunakake kanthi kacepetan sing cocog, materi ngliwati roller magnet sing kuwat, amarga beda daya tarik antarane materi lan clod, kanggo misahake clod saka materi.

raw material mungbean
Remove soil block from mungbean

Spesifikasi

Model

Kapasitas

daya

Magnetik

Bobot

Sakabèhé Ukuran

5CXMS-10

10t/jam

1,5kw

≥16000

800 kg

2100x2050x2800mm

5CXMS-5

5t/jam

0,75 kw

≥16000

600kg

1850x1850x2150mm

5CXMS-2

1-1.5t / h

0,37 kw

≥16000

150 kg

1000x850x1600mm

Prinsip kerja

Materi kasebut lumebu ing pemisah Magnetik menyang kothak gandum kanthi lift, lan banjur ngliwati gandum akeh supaya bisa disebarake ing sabuk conveyor;
Materi kasebut ngliwati rong larik magnet panyaring (tujuane kanggo mbusak impurities ferromagnetik ing materi lan supaya impurities wesi saka kontak roller Magnetik lan ngrusak sabuk conveyor) lan roller Magnetik banjur flutter horisontal, mbentuk lumahing parabolic. , amarga partikel lemah ngemot ferromagnetism Bahan kasebut nduweni tingkat magnetisme tartamtu.
Lintasan gerakan partikel lemah diganti kanthi gaya magnetik sing kuat saka roller magnetik.
Pungkasan, materi kasebut dipisahake saka partikel lemah kanthi piring pemisahan lan mlebu ing outlet gandum lan outlet lemah saka outlet gandum.

Kaluwihan

1, 304 mesin stainless steel, kualitas apik.
2, kekuatan Magnetik roller Magnetik luwih saka 17.000 Gauss.
3, desain lumahing Magnetik Wide: 1300mm.
4, Desain khusus peralatan gandum akeh, gandum akeh Rapid.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki