+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Mesin Wiji Sayuran

  • Vegetable Seed Cleaning Machine Flower Seed Separator

    Mesin Pembersih Wiji Sayuran Separator Wiji Kembang

    • Nomer Model:5XL
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji sayur, wiji kembang
    • Fungsi:Kanggo ngresiki wiji kembang wiji sayuran
    • Fitur:Proteksi lingkungan, tilas cilik, kemurnian dhuwur
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Vegetable Seed Gravity Separator Flower Seed Gravity table

    Tabel Gravitasi Wiji Sayuran Separator Wiji Kembang

    • Nomer Model:5XZ
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji sayur, wiji kembang
    • Fungsi:Kanggo mbusak wiji ala saka wiji kembang wiji sayur-sayuran
    • Fitur:Proteksi lingkungan, tilas cilik, kemurnian dhuwur, kualitas dhuwur
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Vegetable Seed Indented cylinder long and short sorting machine

    Wiji Sayuran Indented silinder dawa lan mesin ngurutake cendhak

    • Nomer Model:5XW
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji sayur, wiji kembang
    • Fungsi:Copot wiji cendhak saka wiji kembang wiji sayuran
    • Fitur:Proteksi lingkungan, tilas cilik, kemurnian dhuwur, kualitas dhuwur
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki