+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Pembersih Wiji Pembersih Layar Udara

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5XFS 3-10
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:Listrik 3 Phase
  • Fitur:Kanthi layar udhara, siklon, grader;Cleaning & Grading
  • Aplikasi:Wijen, Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
  • Fungsi: Reresik Wiji lan Gandum, Mbusak Najis, Pisah bahan kanthi ukuran sing beda

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: Kemasan film gelembung, akeh, 20'kontainer
Produktivitas: 3-10t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

The Air screen cleaner cum grader yaiku ngresiki impurities cahya liwat layar online vertikal lan banjur grader geter bisa ngresiki impurities gedhe lan cilik lan nggolongake materi menyang ukuran amba, medium lan cilik karo lapisan beda saka sieves.
Pembersih wiji iki bisa misahake watu ukuran sing beda karo materi, watu ukuran sing padha karo gandum utawa wiji kudu Gravity Destoner.

Bahan mentahan
Produk rampung
teken lan najis gedhe
godhong bledug
wiji ala
1 Bahan baku
Produk Rampung
godhong bledug
impurity arge
Wiji ala

Spesifikasi

Model

Lapisan

Ukuran sieve

(mm)

daya

Kw

Kapasitas

Kg/jam

Bobot

Kg

Ukuran Sakabèhé

L × W × Hmm

5XFS-3B

3

1250x800

4.25

3000

1030

3400x1800x2660

5XFS-5C

4

1000x2000

7.74

5000

1800

4200x1800x3600

5XFS-7.5C

4

1200x2400

8.1

7500

2100

4500x2100x3800

5XFS-10C

4

1500x2400

10.3

10000

2300

4500x2300x3800

Prinsip kerja

Bahan kasebut mlebu ing hopper pakan saka Wiji Cleaner lan Grader liwat peralatan ngangkat (nyoba supaya stopkontak piranti angkat utawa ngirim sejajar karo tengah hopper pakan mesin reresik, supaya bahan ing sisih loro hopper dipakani ketik kothak gandum akeh roto-roto, Kanggo nyegah materi saka ngetik sisih hopper dipakani, mengaruhi gandum akeh), banjur materi ing hopper dipakani mili menyang kothak gandum akeh lan buyar menyang lumahing grojogan seragam menyang layar udhara ngarep.Sawise pamisahan, impurities cahya disaring dening Penagih bledug siklon lan dibuwang dening tutup unloading awu Rotary.Liyane saka bahan mlebu kothak layar, lan impurities gedhe lan cilik dibusak liwat layar beda, lan bahan diklasifikasikaké.

Kaluwihan

1, Kanthi layar Air lan layar geter.
2, Long sifting lumahing, kapisah uga.
3, Non rusak elevator, ora karusakan.
4, Motors merek, baja kualitas dhuwur.

Fitur

5-10t / h (beda mentahan impurity, materi beda kapasitas beda)
2. Materi kasebut bisa diklasifikasikake dadi partikel gedhe, medium lan cilik kanthi lapisan sieves sing beda.
3. Wiji resik cum grader kasusun saka ember elevator, bledug catcher, terlampir rotary unloading klep, vertikal layar lan geter grader.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki