+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Gravity Separator Spesifik gravitasi pilihan Kapadhetan mesin

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5XZ
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Fungsi:Kanggo mbusak moth-dipangan, mildew, biji-bijian ala, biji-bijian sing durung diwasa.
  • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, pilihan kapindho kanggo njamin kemurnian
  • Aplikasi:Kacang tanah, kacang, kacang, wijen, gandum, wiji, lsp.

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: kothak kayu utawa dening 20' wadhah
Produktivitas: 5-15t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Iku kanggo mbusak wiji blighted, wiji tunas, wiji rusak (dening serangga), wiji bosok, wiji rusak, wiji mould, wiji ora bisa urip, wiji karo bubuk ireng lara lan wiji karo cangkang saka gandum/wiji.

Pemisah Gravitasi Spesifik Tipe Blow iki kanggo ngasilake fenomena pemisahan proporsi ing tekanan saka aerodinamis lan gesekan gesekan materi graininess.Kanthi nyetel tekanan angin, amplitudo lan parameter liyane, materi proporsi sing luwih gedhe bakal nglelebke, pindhah saka ngisor menyang munggah ing kaku gesekan getaran;materi proporsi cilik gerakane saka munggah menyang ngisor.

 Finished products
2 bad seed
Finished Products
2 Bad seed

Spesifikasi

Model

Ukuran saringan (mm)

daya
(kW)

Kapasitas
(kg/h)

Bobot
(kg)

Sakabèhé Ukuran
L × W × H (mm)

5 XZ-6

1380 x 3150

13.2

5000

1700

3870 x 1600 x 1700

5 XZ-8

1380 x3150

14.3

8000

1800

3870 x 2000 x 1700

5 XZ-10

1500x3800

17.57

10000

2200

4300 x 2000 x 1700

5 XZ-15

1830x4600

30.3

15000

3500

5100 x 2300 x 1700

Prinsip kerja

Wiji lan biji-bijian bisa dipisahake lan dinilai kanthi karakteristik suspensi lan gesekan.Wiji mili liwat layar kedher kedher sing ditutupi dek persegi panjang, ing endi hawa sing ditekani dipeksa.Wiji bisa dilereni soko tugas lan stratified miturut bobot tartamtu.Partikel abot ngambang munggah gunung nalika partikel cahya mudhun mudhun.Dek persegi dowo ndadekake partikel lelungan luwih adoh, mesthekake pamisahan sampurna saka partikel cahya lan abot lan persentasi paling middling, nambah kualitas produk pungkasan.

Kaluwihan

1.Paling komponen nganggo sambungan bolted supaya deformasi welding.
2. Lift fitur binocular kacepetan super-kurang, non rusak.
3. Sorter gravitasi wis pitung kothak angin karo 1350 × 3180 Tabel, supaya wilayah Processing gedhe.
4. Peralatan pangolahan canggih kalebu peralatan pemotong plasma, pukulan turret CNC lan blasting pasir & mesin plastik uyuh, sing njamin piring alus, akurasi dimensi dhuwur uga akurasi punching dhuwur lan presisi jarak bolongan.
5. Peralatan pamisahan gravitasi nganggo bantalan kualitas dhuwur, beech Vietnam lan facet meja stainless steel kualitas dhuwur.
6. Tipe tetep utawa bisa dipindhah kasedhiya.
7.Pigura kayu digawe saka kayu larang regane, kang wis resistance impact banget lan firmness.Lumahing layar digawe saka bolong stainless steel 304 saka bahan pangan, resistance nyandhang apik banget, kekuatan lan umur dawa.
8.Basis adopts desain terpadu, stabilitas apik, lan rencana imbangan counterweight akurat, efek zoning stabil lan sampurna.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki