+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Pasar kedelai China ing 2021

Legum umume nuduhake kabeh legum sing bisa ngasilake polong.Ing wektu sing padha, uga umume digunakake kanggo nyebut legum sing digunakake minangka panganan lan panganan ing subfamili Papilionaceae saka kulawarga legum.Antarane atusan legum sing migunani, ora luwih saka 20 legume sing dibudidayakake.
soybean plant
1. Area Sown
Wilayah kacang buncis saya tambah akeh.Ing taun 2020, area sing ditandur kacang ing saindenging negoro bakal dadi 11430 ewu hektar, mundhak 505,3 ewu hektar utawa 4,5% ing taun sadurunge.Kanthi kawicaksanan rencana revitalisasi kedhele, area nandur kedhele ana 9.853,76 ewu hektar, mundhak 515,4 ewu hektar utawa 5,7% dibandhingake taun sadurunge.China Commercial Industry Research Institute prédhiksi yen ing taun 2021, area nandur kacang buncis ing China bakal tekan 12129 ewu hektar, lan area nandur kedele bakal tekan 10420,7 ewu hektar.

2. Ngasilake
Ing 2020, output kacang China ana 21,87 yuta ton, mundhak 1,54 yuta ton saka taun sadurunge, mundhak 7,2%.Ing antawisipun, produksi kedele 19,5 yuta ton, mundhak 1,53 yuta ton utawa 8,24% ing taun sadurunge.Institut Riset Industri Komersial China prédhiksi manawa produksi kacang China bakal tekan 23.872 yuta ton lan output kedele bakal tekan 21.025 yuta ton ing taun 2021.
soybean
3. Unit output
Ing taun 2020, panenan kacang buncis saben hektar bakal dadi 1970 kg / ha, lan panenan saben hektar bakal mundhak 837 mu utawa 2,4% ing taun 2019. Antarane, asil saben hektar kedele bakal dadi 1970 kg / ha, sing bakal nambah asil saben hektar dening 608,4 mu utawa 2,25% liwat 2019.

4. Pangolahan
Saiki, reresik kedele China utamane nggunakake mesin reresik kedele lan pemisah gravitasi kedele.Utamane digunakake kanggo mbusak jerami, bledug, serangga, jamur lan partikel liyane ing kedele.Nyegah sisa aflatoksin ing materi.Mesthi, sawetara pelanggan uga nggunakake set lengkap garis pangolahan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Wektu kirim: Dec-31-2021
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki