+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Pasar wijen China

Dipengaruhi kahanan cuaca sing ala, kahanan panen wijen ing China ora kepenak.Data paling anyar nuduhake yen dibandhingake karo taun kepungkur, impor wijen China ing kuartal pungkasan mundhak 55,8%, mundhak 400.000 ton.Miturut laporan, minangka asal saka wijen, bawana Afrika tansah dadi eksportir utama wijen ing donya.Panjaluk saka China lan India wis entuk manfaat kanggo eksportir wijen Afrika utama Nigeria, Niger, Burkina Faso lan Mozambik.

sesame plant

Miturut data Bea Cukai China, ing taun 2020, China ngimpor 8,88,8 yuta ton wiji wijen, mundhak taun-taun 9,39%, lan ngekspor 39,450 ton, nyuda taun-taun 21,25%.Impor net ana 849.250 ton.Ethiopia minangka salah sawijining eksportir wijen utama ing Afrika.Ing 2020, Ethiopia rangking nomer telu ing impor wijen China.Kira-kira setengah saka produksi wijen ing donya ana ing Afrika.Antarane wong-wong mau, Sudan dadi rangking pisanan, dene Ethiopia, Tanzania, Burkina Faso, Mali lan Nigeria uga dadi produser lan eksportir wijen utama ing Afrika.Statistik nuduhake yen produksi wijen Afrika kira-kira 49% saka total produksi ing donya, lan China wis njaga posisi minangka sumber impor wijen sing paling penting sajrone sepuluh taun kepungkur.Wiwit Oktober 2020 nganti April 2021, Afrika ngekspor luwih saka 400.000 ton wiji wijen menyang China, kira-kira 59% saka total tuku China.Ing antarane negara-negara Afrika, Sudan nduweni volume ekspor paling gedhe menyang China, nganti 120.350 ton.
sesame
Wijen cocok kanggo tuwuh ing wilayah tropis lan garing.Perluasan area nandur wijen ing Afrika wis dadi tren, saka pemerintah nganti petani kabeh nyengkuyung utawa kepengin nandur wijen.Ing Amérika Kidul, misale jek wiji wijen bisa ditinggal.

Mula, negara-negara Afrika tuku pembersih wijen paling akeh saka China.
Pelanggan sing nggunakake jalur produksi reresik wijen umume adol bahan olahan menyang Eropa, Jepang lan Korea Selatan.Pelanggan sing nggunakake pembersih tunggal umume mbusak impurities ing wiji wijen, lan banjur ngekspor wiji wijen menyang China.Ana akeh tanduran wijen utawa wijen sing dipilih kanthi warna ing China.Wijen olahan sebagian didol ing njero lan sebagian diekspor.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Wektu kirim: Dec-31-2021
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki