+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Mesin Kacang

  • Gravity Separator Specific gravity selection machine density selection

    Gravity Separator Spesifik gravitasi pilihan Kapadhetan mesin

    • Nomer Model:5XZ
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo mbusak moth-dipangan, mildew, biji-bijian ala, biji-bijian sing durung diwasa.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, pilihan kapindho kanggo njamin kemurnian
    • Aplikasi:Kacang tanah, kacang, kacang, wijen, gandum, wiji, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Groundnut Peanut Cleaner with gravity table

    Groundnut Peanut Cleaner karo meja gravitasi

    • Nomer Model:5XFZ-25SD
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Reresik Kacang, Mbusak Najis, kelet, Mbusak wiji sing ala
    • Fitur:Compounded, Multifungsi, karo tabel Gravitasi
    • Aplikasi:Kacang tanah, Kacang Tanah, Wijen, Gandum, Padi, Jagung, Kacang-kacangan, Biji Bunga Matahari, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Groundnut Peanut Destoner Blow type stone remover

    Penghilang batu jenis pukulan Kacang Tanah

    • Nomer Model:QSC
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo mbusak watu.
    • Aplikasi:Kacang tanah, kacang, kacang, wijen, gandum, wiji, lsp.
    • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, volume udara sing cukup kanggo njamin efek mbusak watu
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Peanut Vibration Grader Classifier thickness width sorting machine

    Kacang Kacang Geter Classifier kekandelan jembaré ngurutake mesin

    • Nomer Model:5XFJ
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Kacang, wiji, gandum, kacang, lsp.
    • Fitur:Jalur sieve dawa, area sieving gedhe, lan tingkat sieving dhuwur.
    • Fungsi:Kanggo misahake wiji, kacang buncis, gandum kanthi ukuran sing beda-beda, lan copot setengah.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Peanut Shelling Machine Groundnut sheller

    Mesin Pengupas Kacang Kacang

    • Nomer Model:APMGPS
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Kacang tanah.
    • Fungsi:Kanggo mbusak cangkang saka kacang tanah
    • Fitur:kapasitas beda, gedhe lan cilik.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Dry Peanut Red Skin Peeling Machine Peanut Wet Peeling Machine

    Mesin Pengupas Kulit Kacang Kacang Kering Mesin Pengupas Basah Kacang

    • Nomer Model:APMP
    • Merk:Haide APM
    • Garansi:2 taun
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Kacang tanah.
    • Fungsi:Kanggo mbusak cangkang saka kacang tanah
    • Fitur:kapasitas beda, gedhe lan cilik.
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki