+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Double Air Screen Wiji Cleaner

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5XFS-7.5FD
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity
  • Aplikasi:Wijen, Chia, Kacang / Pulsa, wiji kembang srengenge, lsp.
  • Fitur:Layar Udara Ganda, Multifungsi, Reresik Kaping pindho, Layar Panjang

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: Busa kemasan, akeh, 20'container
Produktivitas: 3-7,5 t / h
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Kode HS: 8437109000
Tipe Pembayaran: L/C, T/T

Panggonan Asal: Hebei
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Kaluwihan

1, Double Air layar resik, efek reresik banget.
2, lumahing sifting dawa, kapisah uga.
3, Non rusak elevator, ora karusakan.
4, cocok kanggo materi karo akeh impurity cahya.

Pambuka lan Fungsi

Double Air Screen Cleaner, kanthi layar udhara pindho, pamisahan udara kaping pindho, efek pamisahan udara sing apik banget lan kanthi siji grader geter, yaiku mbusak najis cahya, najis gedhe lan cilik, banjur misahake gandum utawa wiji kanthi ukuran sing beda.
Reresik apik khusus kanggo wijen, chia lan wiji kembang srengenge, kacang buncis.

Double Air Screen Seed Cleaner02
Double Air Screen Seed Cleaner01

Spesifikasi

Model

Ukuran saringan

Kapasitas

daya

Bobot

Sakabèhé Ukuran

5XFS-7.5FD

1250x2400mm

3-7.5t / h

10,5kw

2250kg

4000x2300x3600mm

Prinsip kerja

Iki Double Air Screen Cleaner kanggo layar: Kanthi winnowing lan grading.

Materi kasebut pisanan diangkat menyang layar udhara kanthi Elevator, amarga bobote beda, impurities cahya dipisahake dening siklon.Banjur lumebu ing grader geter, lan materi dipérang dadi ukuran gedhe, medium lan cilik dening bolongan sieve tliti saka specifications beda.

Pungkasan, liwat layar udara vertikal kaping pindho ing mburi mburi, impurities cahya sing isih ana ing materi kasebut kena perawatan pamisahan udara sekunder, sing ningkatake efek lan output reresik.

Double Air Screen Seed Cleaner03
Double Air Screen Seed Cleaner04

Perusahaan njunjung filosofi "Dadi No.1 ing kualitas, bosok ing rating kredit lan kapercayan kanggo wutah", bakal nerusake kanggo ngawula lawas lan panuku anyar saka ngarep lan luar negeri kabèh-heatedly kanggo Pabrik diwenehake China Double Gravitasi Tabel Cleaner Senyawa gandum Mesin Pembersih, Kita nampani para pembeli saka sak ndonya kanggo mesthekake interaksi perusahaan sing stabil lan saling efektif, supaya bisa mlaku bebarengan.

Pabrik diwenehake China Seed Gravity Separating, Gravity Separator kanggo Wiji, Wiwit diadegake, kita terus ningkatake barang lan layanan pelanggan.Kita wis bisa nyedhiyani sampeyan karo macem-macem produk rambute kualitas dhuwur ing prices competitive.Uga kita bisa ngasilake barang rambut sing beda-beda miturut conto sampeyan.We nandheske ing kualitas dhuwur lan rega cukup.Kajaba iki, kita nawakake layanan OEM sing paling apik.We warmly welcome pesenan OEM lan pelanggan kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita kanggo pembangunan bebarengan ing mangsa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki