+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Kacang buncis Wiji Wijen Warna Sorter Sortir miturut werna sing beda

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:HDAPM
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
  • Fitur:Resolusi dhuwur;Komponen elektronik berkualitas tinggi.
  • Fungsi:Kanggo mbusak wijen ala, impurity liyane ora di resiki dening mesin ngarep, mbusak wijen werna beda.

Whatsapp

Detail Produk

Informasi liyane

Loading: kasus kayu
Produktivitas: 5-10t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Mesin sorter warna minangka peralatan sing kanthi otomatis ngurutake partikel warna sing beda ing bahan granular kanthi teknologi fotoelektrik miturut bedane warna materi.
Materi sing dipilih lumebu ing mesin saka hopper ing sisih ndhuwur, ngliwati geter piranti vibrator, geser mudhun saluran, nyepetake mudhun menyang area observasi kamar ngurutake, lan ngliwati sensor lan piring latar mburi.Ing tumindak sumber cahya, miturut intensitas lan owah-owahan werna saka cahya, sistem ngasilake sinyal output kanggo drive tutup solenoid kanggo jotosan metu partikel werna beda menyang growong materi sampah saka hopper nampa, lan milih apik. materi terus tiba menyang growong produk rampung saka hopper nampa, supaya minangka kanggo entuk tujuan pilihan.
Wigati mesin sorting werna: Dibandhingake karo pilihan manual, pegawe-irit, wektu-irit, efficiency dhuwur, biaya Processing kurang.Ningkatake kualitas lan keuntungan ekonomi lan sosial saka produk sing dipilih.

Beans Sesame Seed Grain Color Sorter Sorting by different color
Beans Sesame Seed Grain Color Sorter Sorting by different color

Prinsip kerja

Internet global, kontrol seluler: Sambungake mesin menyang terminal seluler (ponsel, ipad, etc.) dening wifi, 4G utawa mode kabel kanggo ndeleng status mesin nyata-wektu lan paramèter debugging, lan nggawe operasi prasaja, fleksibel lan efisien.

Ngawasi wektu nyata, nganyarke layanan: Staf khusus, respon cepet;sistem upgrade terus-terusan, fungsi sampurna lan ngoptimalake pengalaman customer.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki