+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Air Screen Cleaner karo meja gravitasi

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:5XFZ-25SD
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:Listrik 3 Phase
  • Fitur:Compounded, Multifungsi, karo Tabel Gravitasi
  • Aplikasi:Wijen, Gandum, Padi, Jagung, Kacang buncis, wiji kembang srengenge, lsp.
  • Fungsi:Wiji lan Reresik Gandum, Mbusak Impurity, Mbusak wiji ala

 


Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: Kemasan film gelembung, akeh, 20'kontainer
Produktivitas: 3-7,5 t/h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Pembersih layar Udara iki kanthi meja gravitasi yaiku mbusak bledug, godhong, najis cahya saka layar udhara.Lan mbusak ndhuwur 90% wiji ala, kaya wiji blighted, wiji budding, wiji rusak (dening serangga), wiji bosok, wiji rusak, wiji mouldy, wiji non-viable, wiji karo wêdakakêna ireng lara dening meja gravitasi.Mbusak impurity amba saka setengah layar mburi.

Bahan mentahan
Produk rampung
teken lan najis gedhe
godhong bledug
wiji ala
1 Bahan baku
Produk Rampung
godhong bledug
impurity arge
Wiji ala

Spesifikasi

Model

Ukuran meja (mm)

Daya (kw)

Kapasitas (t/h)

Bobot (kg)

Ukuran Umum LxWxH (mm)

5XFZ-25SD

1700 x 1600

12.3

Gandum 10t

wijen 5t

2300

4200 x 2300 x 3800

Prinsip kerja

Pembersih layar Udara iki kanthi tabel gravitasi nggabungake fungsi angkat, pilihan udara vertikal, pilihan grading lan pilihan gravitasi spesifik.
Kaping pisanan, materi kasebut diangkut menyang tangki gandum akeh kanthi peralatan ngangkat.Ing tumindak tank gandum akeh, materi wis buyar menyang lumahing grojogan seragam lan lumebu ing layar online vertikal.Kotoran cahya dibuwang saka stopkontak pengotor cahya saka kolektor bledug liwat pilihan udara, banjur materi kasebut mili menyang tabel gravitasi spesifik, dipisahake amarga bedane gravitasi spesifik.Kotor kanthi gravitasi spesifik sing luwih cilik disebarake ing permukaan lan mili menyang ujung ngisor lan dibuwang saka stopkontak impurity cahya, bisa dibungkus kanthi acak utawa mlebu aliran pangolahan sabanjure.

Kaluwihan

1. Nggabungake winnowing, screening lan pamisahan gravitasi karo sawetara fungsi.
2. Ngadopsi kacepetan ultra-rendah, ora ana lift sing rusak, platform proporsi gedhe lan komponen kunci getaran sing diimpor, njamin kualitas.
3. Struktur prasaja;kualitas stabil lan apik;tliti dhuwur;
4. Pembersih wiji iki bisa digunakake kanggo macem-macem bahan;kapasitas gedhe;Multi fungsi: pilihan udara, pilihan layar, pilihan gravitasi.

Perusahaan kita wis fokus ing strategi merek.Kepuasan pelanggan minangka pariwara paling apik.Kita uga nyedhiyakake layanan OEM kanggo Pembersih Gandum China / Mesin Pembersih Gandum Super Murah 2t / H, We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan!

Pembersih Gandum China Super Murah, Mesin Pembersih Gandum, Napa kita bisa nindakake iki?Amarga: A, Kita wis jujur ​​lan dipercaya.Barang kita duwe kualitas dhuwur, rega sing menarik, kapasitas pasokan sing cukup lan layanan sing sampurna.B, posisi geografis kita duwe kauntungan gedhe.C, Macem-macem jinis: Welcome pitakonan Panjenengan, Iku kamungkinan bakal Highly ngormati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki