+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Mesin Pengemasan Timbangan otomatis

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:DSC
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Aplikasi:Wiji, gandum, kacang, lsp.
  • Fungsi:Kanggo ngemas wiji, gandum, kacang.
  • Fitur:Opsional mesin sealing panas lan mesin jahit.

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: kasus kayu
Lingkup paket: 10-500g/bag;1-100kg/bag
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8423301090
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Pambuka lan Fungsi

Bagging scale digunakake kanggo ngemas kabeh jinis bahan granular.Iku kasusun saka piranti bobot otomatis, conveyor, piranti sealing lan controller komputer.
Standar Klasifikasi
Skala tunggal lan Skala Ganda
1-5KG timbangan tas, 1-10KG tas timbangan, 2.5-25KG packing skala, 5-50KG kemasan skala, 10-100KG skala.

1 packing machine1
2 packing machine3
3 packing machine
3 packing machine2

Spesifikasi

jeneng

Model

Daya (kw)

Kapasitas (bag / h)

Lingkup packing (kg/tas)

Tingkat kesalahan

Nilai kelulusan (g)

Ukuran Umum L×W×H (mm)

Skala tunggal skala packing listrik

DSC-5A

0.74

≥250

500-5000

0,1% FS

5

1500x900x3600

DSC-10A

0.74

≥300

1-10

0,1% FS

10

2500x900x3600

DSC-50A

0.74

≥300

10 nganti 50

0,1% FS

20

2500x900x3600

DSC-100A

0.74

≥300

10 nganti 100

0,1% FS

20

3000x900x3600

Skala ganda saka skala packing listrik

DSC-25S

0.74

≥400

5 nganti 50

0,1% FS

10

3000x1500x3000

DSC-100S

0.74

≥500

20 nganti 100

0,1% FS

20

3000x1000x3900

Kaluwihan

1. Dilengkapi sensor bobot gantung, transmisi sinyal sing stabil lan timbangan sing tepat.
2.2.Fitur mesin pengepakan bobot kacepetan cepet, kemampuan anti-jamming sing dhuwur, stabilitas, lan ndandani kesalahan otomatis.
3.3.Wis transduser inframerah lan piranti pneumatik cepet kanggo reaksi cepet.Uga nganggo tampilan LCD Touching kanggo operasi sing gampang.
4.4.Mesin utama, conveyor, piranti sealing dikontrol dening komputer.
5.5.Wide packing orane katrangan, kompatibilitas dhuwur.
6.6.Skala bagging bisa nyimpen kapasitas shift, kapasitas dina lan jumlah kemasan total kanthi otomatis lan akurat.
7.7.Fitur kacepetan bobot cepet, ukuran sing tepat, papan cilik, operasi sing trep

Cathetan
Mesin pengepakan bobot dipilih gumantung saka ruang lingkup pengepakan lan bobot kemasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki