+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Lift & Conveyor

  • Elevator Vertikal Mesin Angkat Peralatan Angkutan Kacepetan rendah

    Elevator Vertikal Mesin Angkat Peralatan Angkutan Kacepetan rendah

    • Nomer Model:DTY
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Kanggo ngangkat materi menyang mesin
    • Fitur:kacepetan Low lan Ultra kurang breakage
    • Aplikasi:gandum, wiji, pulsa, partikel apa wae
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Slope Elevator Lifting Machine peralatan Transport kacepetan Low

    Slope Elevator Lifting Machine peralatan Transport kacepetan Low

    • Nomer Model:DTY
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Kanggo ngangkat materi menyang mesin
    • Aplikasi:gandum, wiji, pulsa, partikel apa wae
    • Fitur:kacepetan kurang lan Ultra kurang breakage.Suitable kanggo transportasi karo span tartamtu
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Z Lifting Machine Peralatan transportasi Non Broken

    Z Lifting Machine Peralatan transportasi Non Broken

    • Nomer Model:DTY
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Kanggo ngangkat materi menyang mesin
    • Aplikasi:gandum, wiji, pulsa, partikel apa wae
    • Fitur:kacepetan kurang lan Ora breakage.Suitable kanggo transportasi karo span tartamtu
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Sabuk Conveyors Transportasi peralatan model beda

    Sabuk Conveyors Transportasi peralatan model beda

    • Nomer Model:APM
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Input:Listrik 3 Phase
    • Fungsi:Kanggo ngangkat materi menyang mesin
    • Fitur:Model sing beda, bisa ngrancang kapasitas sing beda
    • Aplikasi:gandum, wiji, pulsa, partikel apa wae
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki