+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Kabar

  • China’s soybean market in 2021

    Pasar kedelai China ing 2021

    Legum umume nuduhake kabeh legum sing bisa ngasilake polong.Ing wektu sing padha, uga umume digunakake kanggo nyebut legum sing digunakake minangka panganan lan panganan ing subfamili Papilionaceae saka kulawarga legum.Antarane atusan kacang polong sing migunani, ora luwih saka 20 tanduran kacang polong wis dibudidayakake sacara luas...
    Waca liyane
  • Sesame market China

    Pasar wijen China

    Dipengaruhi kahanan cuaca sing ala, kahanan panen wijen ing China ora kepenak.Data paling anyar nuduhake yen dibandhingake karo taun kepungkur, impor wijen China ing kuartal pungkasan mundhak 55,8%, mundhak 400.000 ton.Miturut laporan, minangka asal saka wijen, th...
    Waca liyane
  • The use and precautions of the Seed Cleaning Machine

    Panggunaan lan pancegahan saka Mesin Reresik Wiji

    Seri Mesin Pembersih Wiji bisa ngresiki macem-macem biji lan tanduran (kayata gandum, jagung, kacang buncis lan tanduran liyane) kanggo nggayuh tujuan ngresiki wiji, lan uga bisa digunakake kanggo biji komersial.Uga bisa digunakake minangka classifier.Mesin Pembersih Wiji cocok kanggo perusahaan wiji ...
    Waca liyane
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki