+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Babagan awake dhewe

Produsen Profesional Lanjut

Mesin Pangolah Pertanian

Aksi Perfects Marvel

Sapa Kita?

Hebei Haide AuPu Machinery Engineering Co., Ltd. duwe luwih saka 10 taun riset lan pangembangan, produksi lan pengalaman dodolan ing Mesin Pengolahan Pertanian.

Saiki kita konsentrasi ing integrasi mesin tetanèn, Wiji lan Grain Cleaning peralatan, shelling lan threshing peralatan, peralatan pangatusan, lan elevator, lan setya kanggo inovasi teknologi produk lan dandan industri.

About Us
seed cleaning machine

Apa sing kita lakoni?

Hebei Haide AuPu Machinery Engineering Co., Ltd. ngupayakake nyuda kesulitan operasi peralatan, njamin stabilitas peralatan, lan ngrancang produk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Produk kami kayata lini pembersih wijen, pabrik pembersih kacang, pabrik pangolahan biji kopi, kulit kacang lan lini produksi pembersih, gandum, padi, chia jagung, pembersih wiji, mesin penggilingan lan pembersih wiji kembang matahari, pabrik penggilingan lan pembersih beras, gandum lan pabrik penggilingan lan pembersih glepung jagung lsp.
Prinsip dhasar kita nyaranake produk lan solusi sing cocog kanggo sampeyan.

Kenapa Pilih Kita?

Produk High Quality

Perusahaan kita setya ngembangake lan produksi produk kanggo njamin produksi produk sing berkualitas.
Peralatan pangolahan canggih kalebu peralatan pemotong plasma, pukulan turret CNC lan mesin plastik sand blasting & spraying, sing njamin piring lancar, akurasi dimensi dhuwur uga akurasi pukulan dhuwur lan presisi jarak bolongan.
Umume komponen nggunakake sambungan bolted kanggo ngindhari deformasi welding.
Motor, penggemar, bantalan lan aksesoris utama liyane, nggunakake konfigurasi paling maju ing China.
Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake ngilangi cacat cilik ing kontrol kualitas.

Layanan Sampurna

2.1.Layanan pra-sale 12h, saran tuku profesional lan rekomendasi pilihan peralatan sing cukup;
2.2.24 jam layanan sawise-sales, dokumen bea cukai lengkap, diagram tuntunan instalasi sampurna;
2.3.Ngadeg ing sembarang wektu, informasi industri profesional, introduksi panuku kualitas dhuwur.

Dhukungan Teknis sing apik banget

Sampeyan mung kudu nyedhiyani:
3.1.Bahan mentahan
3.2.Kemurnian bahan baku
3.3.Isi impurity asli saka materi
3.4.Panjaluk produksi
3.5.Syarat kemurnian kanggo bahan rampung
3.6.Tata letak utawa ukuran tanduran
Kita bakal menehi sampeyan solusi sing sampurna.

OEM & ODM Ditampa

Bisa disesuaikan lan diwenehi label.

seed processing machine
seed processing machine1

Produk Kita

Perusahaan kita duwe mesin pemotong laser profil, mesin pemotong laser lembaran, pukulan turret CNC, mesin bending CNC, robot welding, sandblasting lan jalur produksi penyemprotan plastik. Mulane, kemampuan pangiriman kita luwih kuwat lan kualitas peralatan luwih apik.

Teknologi, Produksi lan Pengujian

Sadurunge saben set peralatan dikirim, kita kudu nindakake operasi mesin kosong, mesin tes materi, tes bola-bali, debugging bola-bali, lan ngupayakake kesempurnaan kanggo mesthekake yen saben peralatan sing dikirim menyang pelanggan berkualitas tinggi.
Kita ngupayakake nyuda kesulitan operasi peralatan, njamin stabilitas peralatan, lan ngrancang produk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
Produk kami kayata lini pembersih wijen, pabrik pembersih kacang, pabrik pangolahan biji kopi, kulit kacang lan lini produksi pembersih, gandum, padi, chia jagung, pembersih wiji, mesin penggilingan lan pembersih wiji kembang matahari, pabrik penggilingan lan pembersih beras, gandum lan pabrik penggilingan lan pembersih glepung jagung lsp.
Prinsip dhasar kita nyaranake produk lan solusi sing cocog kanggo sampeyan.

seed cleaner1 (2)

Budaya Perusahaan

Sikap

APM kanthi ketat ngetrapake sikap kerja sing ketat, serius lan terus-terusan.

Profesional

Saben karyawan APM kudu profesional lan menehi solusi sing paling profesional kanggo para pelanggan.

gotong royong

APM tansah njunjung prinsip keuntungan bebarengan lan entuk kahanan win-win karo pelanggan liwat layanan lan efforts kita.


Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki