+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Liyane & Customized

  • Onion bulb grading Machine Onion Separator

    Mesin Grading Botol Bawang Pemisah Bawang

    • Nomer Model:APM
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Input:3 Phase Listrik
    • Customized:kasedhiya
    • Fungsi:kanggo kelas bawang lan produk liyane
    • Aplikasi:Bawang, bawang putih, kentang, jeruk lsp.
    • Fitur:Bisa dipérang dadi macem-macem tingkat miturut kabutuhan pelanggan.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Garlic Seed cloves separation Machine

    Mesin pemisah siung bawang putih

    • Nomer Model:APM
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Aplikasi:Wiji Bawang Putih
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo misahake wiji papak saka papak
    • Fitur:Proteksi lingkungan, ora rusak
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Pepper seed extractor Machine

    Mesin Ekstrak Biji Lada Kab

    • Nomer Model:APM
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Aplikasi:Wiji mrica
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo misahake wiji mrico
    • Fitur:Kanggo extract wiji mrico
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Garlic Size Sorting Machine

    Mesin Sortir Ukuran Bawang Putih

    • Nomer Model:APM
    • Garansi:2 taun
    • Input:3 Phase Listrik
    • Fungsi:Kanggo ukuran papak
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Fitur:Output gedhe, tingkat sieving dhuwur
    • Aplikasi:Bawang putih, bawang, kentang, tomat, woh, lsp.
    Hubungi saiki Whatsapp
  • Garlic Seed cloves Planting Machine

    Mesin Tanam Biji Bawang Putih Kab

    • Nomer Model:APM
    • Garansi:2 taun
    • Merk:Haide APM
    • Customized:kasedhiya
    • Input:3 Phase Listrik
    • Aplikasi:Wiji bawang putih cengkeh
    • Fungsi:Kanggo nandur cengkeh wiji papak
    • Fitur:Model sing beda, output sing beda.
    Hubungi saiki Whatsapp
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ngarep

produk

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki