+86 15032618657 Email: info@apmsino.com

Destoner Blow type Penghilang watu Biji Biji Kacang

Katrangan singkat:

  • Nomer Model:QSC
  • Merk:Haide APM
  • Garansi:2 taun
  • Customized:kasedhiya
  • Input:3 Phase Listrik
  • Fungsi:Kanggo mbusak watu.
  • Aplikasi:Kacang buncis, wijen, gandum, wiji, lsp.
  • Fitur:Tabel gravitasi gedhe, kapasitas gedhe, volume udara sing cukup kanggo njamin efek mbusak watu

Whatsapp

Detail Produk

Video

Informasi liyane

Loading: kothak kayu
Produktivitas: 5-10t / h
Panggonan Asal: Hebei
Kemampuan Penyetor: 100 set saben wulan
Sertifikat: ISO, SONCAP, ECTN dll.

Kode HS: 8437109000
Port: Tianjin, Sembarang Port ing China
Tipe Pembayaran: L/C, T/T
Item: FOB, CIF, CFR, EXW
Wektu Pangiriman: 15 Dina

Struktur

Gravity Destoner kasusun saka layar geter, meja gravitasi, penggemar, pigura mesin lan transduser.

Pambuka lan Fungsi

Blowing Gravity Destoner nganggo bantalan kualitas apik, beech Vietnam lan facet meja stainless steel berkualitas tinggi.Gravity Destoner nggabungake meja gravitasi stainless steel, pigura kayu, kotak angin, transduser, motor geter lan motor penggemar.stopkontak Product lan stopkontak Destoner kasedhiya.

inished products
 Stone (1)
finished products
 stone

Spesifikasi

Model

Ukuran saringan (mm)

Daya (kw)

Kapasitas (kg/jam)

Bobot (kg)

Ukuran Umum L×W×H (mm)

QSC-7

1530×1530

6.25

5000

850

2300 x 1620 x 1550

QSC-10

2200x1530

8.5

10000

1200

2300x2200x1550

Prinsip kerja

Penghilang watu gravitasi spesifik jinis blowing adhedhasar bedane gravitasi tartamtu saka potong lan watu ing materi, kanthi nyetel tekanan angin, amplitudo lan paramèter liyane, supaya watu kanthi gravitasi spesifik sing luwih gedhe klelep ing ngisor. lan gerakane saka kurang kanggo dhuwur marang lumahing layar, lan potong karo gravitasi tartamtu cilik Suspended ing lumahing kanggo pindhah saka dhuwur kanggo kurang, supaya minangka kanggo entuk tujuan misahake bahan lan watu.

Kaluwihan

1.Elevator kacepetan super-kurang, ora rusak.
2.2.Tabel destoner gedhe njamin area pangolahan, output gedhe lan kemurnian dhuwur.
3.3.Kanthi transduser, ngolah materi sing beda.
4.Pigura kayu meja gravitasi digawe saka kayu larang regane, kang wis resistance impact banget lan firmness.Lumahing layar digawe saka 304 stainless steel bolong saka bahan pangan, kang wis resistance nyandhang apik banget lan kekuatan, nemen Ngapikake urip layanan saka meja gravitasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Ngarep

    produk

    Whatsapp

    Babagan awake dhewe

    Nakoni, nyelidiki